Rosolo

Teamindeling

Beste leden,

Hierbij de teamindeling voor het seizoen 2020-2021. Het was weer een hele klus om alle teams te vullen. Helaas hadden we ook dit jaar weer te maken gehad met afmeldingen die ver na de uiterlijke datum van 1 april bij ons binnen kwamen. Dit betekent dat wij teamindelingen steeds weer hebben moeten herzien. En daardoor ook bij het KNKV mogelijke boetes oplopen.

Natuurlijk hopen we elk jaar weer dat we onze leden kunnen behouden. Maar mocht je uiteindelijk gaan besluiten om te stoppen, dan dient dit steeds vรณรณr 1 april kenbaar gemaakt te worden. Na die datum nog afmelden betekent nog een jaar contributie doorbetalen. Dit hebben we mede moeten besluiten om zo de boetes te kunnen betalen.

Uiteindelijk zijn we tot deze indeling gekomen. Mogelijk roept dit bij leden vragen op. Vooropgesteld dat er geen wijzigingen meer plaatsvinden, kunnen vragen en/of opmerkingen geplaatst worden bij de betreffende technische commissies via de mail. Graag voor dinsdag 16-6 20.00 uur een mail sturen aan tc@rosolo.nl (voor senioren/recreanten) of aan jtc@rosolo.nl (voor jeugdteams) De TC/JTC zal zorgen voor een antwoord terug uiterlijk vrijdag 19 juni. Dit kan via mail of ze maken een persoonlijke afspraak om hun keuze toe te lichten.

De selectie bestaat op dit moment nog uit 22 speelsters. Vooraf is al met alle speelsters besproken dat uiterlijk 6 september nog 1 speelster naar Rosolo 3 gaat. In de voorbereiding krijgen alle 22 speelsters een kans om een plek in Rosolo 1 of 2 te bemachtigen. Onze hoofdtrainer Marc Ledoux heeft met de groep zijn plannen besproken en daarin aangegeven hoe hij dit gaat communiceren. Rosolo 3 zal dus nog met 1 speelster worden aangevuld vanuit de voorlopige selectie. Rosolo 4-5-MW1-MW2-Recreanten liggen vast.

De competitiestart is nog niet zeker. Voor nu is deze gepland in het weekend van 5-6 september en voor de (Reserve) Topklasse in het weekend van 19-20 september. Zodra wij definitieve bevestiging van het KNKV krijgen zullen wij dit communiceren.

Voor een overzicht van het speelschema verwijzen wij naar de site van het KNKV. Zoek daar naar competitieschema 2020-2021 en je krijgt dan een download met daarin het speelschema onder voorbehoud ivm Coronamaatregelen. Zo kun je zien welke weekenden er voorlopig staan ingedeeld om wedstrijden te spelen. We hopen dan ook van harte dat iedereen hiermee zo veel en zo goed mogelijk rekening houdt. Korfbal is immers een teamsport en met een incompleet team is het lastig spelen. En reserve spelers/speelsters regelen is niet altijd gemakkelijk.

Voor de trainingen gaan we zo spoedig mogelijk een schema maken en aan de leden communiceren. Maar de dag en tijd van trainen hangt ook af van de mogelijkheden van de trainers. Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers en kunnen niet verwachten dat zij alle dagen steeds beschikbaar zijn. We hopen dan ook op enige flexibiliteit bij onze leden om samen tot gepaste oplossingen te komen. Want het aanwezig zijn bij de trainingen is ook een belangrijke bijdrage aan het speelplezier van het hele team. We willen onze leden dan ook vragen zo veel als mogelijk aanwezig te zijn op de trainingen. Zo kan er gebouwd worden aan een mooi korfbalteam.

Wij wensen al onze leden een mooi en sportief korfbalseizoen 2020-2021 bij Rosolo.

Klik hier voor de teamindeling van de jeugd.

Klik hier voor de teamindeling van de senioren.

Meer nieuws