Rosolo

Teamindeling 2021-2022

Na een seizoen waarin we meer niet als wel gekorfbald hebben, is het de TC en de JTC, na heel wat gepuzzel, weer gelukt om de indeling van volgend seizoen rond te krijgen. In de documenten hieronder is de indeling te bekijken. Leden hebben het betreffende wachtwoord afgelopen zondag ontvangen.
Mogelijk roept de indeling alsnog vragen op bij sommige leden. Daarom is er gelegenheid om die vragen voor te leggen aan de TC (voor senioren en recreanten) en JTC (A-B-C-D-E-F-Welpen teams).

De TC is a.s. dinsdag tussen 20.30 en 21.30 uur aanwezig in de kantine. Mocht je vragen hebben, loop gerust even binnen. De JTC is te bereiden via de mail (jtc@rosolo.nl). We verzoeken onze leden hun vragen voor donderdag 10 juni 20.00 uur door te mailen aan de JTC. Zij zullen dan communiceren hoe ze de toelichting zullen doen, via mail of alsnog een gesprek op afspraak en gepaste afstand.

We geven nu alvast door dat er geen wijzigingen meer kunnen plaatsvinden! De commissies kunnen enkel hun motivatie toelichten.

Meer nieuws

Rabo Sportactie

Vier 125 jaar Rabobank en doe mee aan de Rabo Sportactie Bij een sportvereniging, ook bij Rosolo, kun je niet verliezen. Want

Teamindeling 2024-2025

Het seizoen 2023-2024 zit er weer op! Tijd om de teamindeling voor het komende seizoen bekend te maken.Elk jaar is het weer