Rosolo

Teamindeling 2021-2022

Na een seizoen waarin we meer niet als wel gekorfbald hebben, is het de TC en de JTC, na heel wat gepuzzel, weer gelukt om de indeling van volgend seizoen rond te krijgen. In de documenten hieronder is de indeling te bekijken. Leden hebben het betreffende wachtwoord afgelopen zondag ontvangen.
Mogelijk roept de indeling alsnog vragen op bij sommige leden. Daarom is er gelegenheid om die vragen voor te leggen aan de TC (voor senioren en recreanten) en JTC (A-B-C-D-E-F-Welpen teams).

De TC is a.s. dinsdag tussen 20.30 en 21.30 uur aanwezig in de kantine. Mocht je vragen hebben, loop gerust even binnen. De JTC is te bereiden via de mail (jtc@rosolo.nl). We verzoeken onze leden hun vragen voor donderdag 10 juni 20.00 uur door te mailen aan de JTC. Zij zullen dan communiceren hoe ze de toelichting zullen doen, via mail of alsnog een gesprek op afspraak en gepaste afstand.

We geven nu alvast door dat er geen wijzigingen meer kunnen plaatsvinden! De commissies kunnen enkel hun motivatie toelichten.

Meer nieuws

Afmelden seizoen 2023-2024

Ondanks dat we nog volop in het seizoen 2022 – 2023 zitten, maken we ons ook al weer op voor seizoen 2023 –

𝐑𝐨𝐬𝐨𝐥𝐨 𝐨𝐩𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐡𝐨𝐨𝐟𝐝𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑/𝟐𝟎𝟐𝟒!

Roland en Pedro hebben te kennen gegeven dat zij na dit seizoen gaan stoppen bij Rosolo. Pedro stopt als trainer/coach en Roland