Rosolo

Lidmaatschap

Nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden, vóór 1 mei, bij de ledenadministratie van de vereniging. Bij opgave dient één (digitale) pasfoto ingeleverd te worden. Aanmelden kan via deze link. (mogelijk wat naar beneden scrollen).
Nieuwe leden betalen eenmalig een bedrag van  €15,- voor inschrijf- en administratiekosten. Dit bedrag wordt bij de eerste contributiebetaling geïncasseerd. Bij beëindiging van het lidmaatschap volgt geen restitutie.

 Opzegging lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap voor het komende seizoen, dient schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie, vóór 1 april.
Afmelden na deze datum is niet mogelijk, omdat het aantal teams voor het volgende seizoen al ruim voor aanvang van deze competitie aangemeld wordt bij het KNKV. Contributie dient dan een jaar doorbetaald te worden. Dit in verband met de jaarlijks af te dragen bondscontributie per lid door de vereniging aan het KNKV.

Adres en/of e-mailwijzigingen

Adres en/of e-mailwijzigingen moeten doorgegeven worden bij de ledenadministratie. Een e-mail naar ledenadministratie@rosolo.nl is voldoende.