Rosolo

Hoofdtrainer Marc Ledoux gaat KV Rosolo verlaten

Via deze weg willen we jullie mededelen dat Marc Ledoux na dit seizoen 2021-2022 KV Rosolo gaat verlaten.
Marc is in januari 2020 bij Rosolo begonnen. Eerst naast Diederik Klaassen maar in het seizoen 2020-2021 nam Marc het stokje van hoofdtrainer over. En zo verzorgde hij trainingen voor onze selectieteams, die hij allerlei nieuwe trucjes wist te leren. Het coachen van Rosolo 1 en Rosolo 2 deed hij met verve. En ook de jeugd nam hij regelmatig onder zijn hoede om hen zo nog meer te laten ontwikkelen op korfbalgebied.
Helaas stak in de periode dat Marc bij Rosolo kwam Corona de kop op. En dat betekende dat Marc niet kon doen wat hij zo ambieerde, Rosolo nog beter laten korfballen. Competities die stilgelegd werden of zelfs niet gestart zijn, maakten dat Marc uiteindelijk heeft moeten kiezen om toch weer dichter bij huis aan de slag te gaan in het nieuwe seizoen.
Wij betreuren het ten zeerste dat hij ons gaat verlaten maar respecteren uiteraard zijn keuze. We hopen dan ook van harte dat we dit seizoen toch nog mooi kunnen afsluiten samen. En willen Marc vanaf deze plaats alvast heel veel succes wensen bij zijn nieuwe club in Belgiรซ.

Meer nieuws