Rosolo

Fietsenmarkt Rosolo

Op zaterdag 11 juni 2022 houdt korfbalvereniging Rosolo in Reusel weer een groots opgezette tweedehands fietsenmarkt. U kunt op deze markt een tweedehands fiets kopen of aanbieden. Zowel gerenommeerde dealers als particulieren zullen zorgen voor een uitgebreid assortiment aan heren- en damesfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, mountainbikes, racefietsen en fietsaccessoires. Op deze eenvoudige manier kunt u een overbodige fiets of fietsaccessoire verkopen. Dit evenement is tevens een unieke gelegenheid om voor de schoolgaande jeugd en aankomende studenten, tegen een aantrekkelijke prijs een fiets aan te kopen. 

Natuurlijk zijn er een paar spelregels om dit evenement goed te laten verlopen. 

  • We nemen alleen fietsen en fietsaccessoires in welke in goede staat zijn (dus geen oud ijzer). 
  • We rekenen voor elke aangebrachte fiets en/of fietsaccessoire â‚¬ 2,50 inschrijfgeld.  
  • U bepaalt vooraf zelf de verkoopprijs. Wij gaan niet handelen, de prijs die u bepaalt blijft staan. 
  • Van de verkoopprijs rekenen wij 15% commissie. 
  • U krijgt van ons een afschrift van de verkoopovereenkomst welke u moet overleggen als u uw fiets en/of accessoire of het geld komt ophalen. 
  • Fietsen en accessoires welke niet verkocht worden en welke niet voor 15.00 uur worden opgehaald worden eigendom van korfbalvereniging Rosolo. 

Dit jaar kunnen particulieren op vrijdagavond 10 juni tussen 19.00 en 21.00 uur of op zaterdagmorgen  11 juni tussen 8.00 en 10.00 uur een fiets of fietsaccessoires inschrijven op het sportpark “D’n Hoek” gelegen aan de Turnhoutseweg in Reusel. 

Let op !!! De verkoop start zaterdag 11 juni om 8.00 uur en duurt tot 14.00 uur. 

Kortom een evenement wat u niet mag missen en waar wij u graag voor uitnodigen. We zullen u graag begroeten op de fietsenmarkt op 11 juni. 

Tot ziens. 

Korfbalvereniging Rosolo.  

Meer nieuws

Teamindeling 2022-2023

Aanvulling indeling jeugd geplaatst. Het seizoen 2021-2022 zit er op!Tijd om de teamindeling voor het komende seizoen bekend te maken. Als er

Rosolo 1 weer Nederlands Kampioen!!

In een spannende wedstrijd wist Rosolo 1, tegen dorpsgenoot DDW, nipt de landstitel te prolongeren. (16-17)Gefeliciteerd speelsters en begeleidingsstaf!