Rosolo

𝐖𝐞𝐝𝐬𝐭𝐫𝐢𝐣𝐝𝐯𝐞𝐫𝐬𝐥𝐚𝐠 𝐑𝐨𝐬𝐨𝐥𝐨 𝟏 𝐞𝐧 𝟐

𝐑𝐨𝐬𝐨𝐥𝐨 𝟏
Vandaag stond de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma: Rosolo 1- Melderslo 1.
De zaal was weer goed gevuld met onze trouwe supporters en we hadden er veel zin in.
We wisten dat we gefocust moesten beginnen want we hebben dit seizoen al 2 keer tegen ze gespeeld waarbij we wel wonnen, maar het zeker niet makkelijk was.

Verdedigend begonnen we helaas niet zoals het zou moeten, we kwamen met 1-3 achter.  We herpakten ons gelukkig wel en kwamen toen goed terug tot 5-3. Daarna gingen we goed verder en breidden we de score uit tot een comfortabele 13-6 in de rust.
Nu was het belangrijk om de focus te behouden en de ruime voorsprong niet weg te geven, we wisten dat Melderslo er nog vol voor zou gaan.

Gelukkig begonnen we weer goed en scoorde Daan meteen na rust. We scoorden weer goed en gingen door tot 18-8. Echter lukt het ons niet om dit vol te houden en waren we wat minder geconcentreerd en gefocust, zowel verdedigend als aanvallend. Passing was niet erg goed en ook verdedigend hadden we een aantal domme, slapende fouten.
Eindstand was 19-12.

Volgende week moeten we uit tegen Oranje Wit, hopelijk nemen we dan de punten weer mee naar Reusel.

𝐑𝐨𝐬𝐨𝐥𝐨 𝟐
Na een succesvol driekamp vorige week ging vandaag de binnencompetie van start. De pot tegen Melderslo 2 stond op het programma. Buiten was dit een lastige wedstrijd waar we geen punten hebben kunnen meepakken. Dat wilden we vandaag natuurlijk anders zien!

Al snel kwamen op een 3-0 voorsprong met een een strafworp van Gabi en mooie kansjes van Hilde en Veerle. In het tweede deel van de eerste helft stokte het bij ons en vond Melderslo aansluiting. Met een stand van 7-5 gingen we rusten.

De boodschap voor de tweede helft was duidelijk. Doorzetten, volhouden en verdedigend focus houden.

Na de rust was het aanvallend lastig en scoorde Sanne na een lange tijd een belangrijk doelpunt, dat hadden we nodig.

In de slotfase van de wedstrijd werd het nog spannend. De score lag dicht bij elkaar. Uiteindelijk hebben we door mooie schoten van Lenne en Pomme uit kunnen lopen tot een eindstand van 11-8!

De spits is er af en de eerste punten hebben we in Reusel kunnen pakken! Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Oranje-Wit op het programma.

Meer nieuws