Rosolo D1 naar top 4 toernooi

Rosolo D1 naar top 4 toernooi

Op 1 november a.s. zal in sportzaal de Visgraaf in Velden het Pupillen Top 4 toernooi gespeeld worden. Tijdens dit toernooi zullen de Pupillen D1 teams van De Korfrakkers, Rosolo en SVSH/KSV en Swift in een vierkamp tegen elkaar spelen.
Het idee is ontstaan nadat was gebleken dat genoemde verenigingen de enigen zijn die in het seizoen 2014-2015 hun D-Pupillen in de hoofdklasse wilden laten spelen. Aangezien vier teams te weinig is om een competitie mee te spelen is er dit seizoen geen D-Pupillen Hoofdklasse.
Jammer voor deze speelsters zo vonden ook een aantal betrokken leden van deze verenigingen. Zij sloegen de handen ineen en organiseerden voor de teams het genoemde Pupillen Top 4 toernooi. Een sportieve ontmoeting voor de vier teams die, zoals tijdens de najaarcompetitie al is gebleken, erg aan elkaar gewaagd zijn.
De speelsters, leiding en uiteraard organisatoren kijken uit naar het toernooi en hebben veel zin in een sportieve en vriendschappelijke dag waarbij iedereen die interesse heeft uiteraard is uitgenodigd om te komen kijken!

We wensen de meiden veel plezier en hopen op een gezellige dag waarbij het team dat aan het eind de meeste punten heeft behaald over de dag, zich (weliswaar onofficieel) Nederlands kampioen van de D-Pupillen mag noemen!

  • Artikel is geschreven op : vrijdag, 24 oktober 2014
  • Gepubliceerd in: JTC / TC

Rosolo Hoofdsponsor

Rosolo Sponsor

Copyright © 2018 KV Rosolo. Alle rechten voorbehouden.