Articles in Category: JAC

Oproep JAC

Hallo ouders,
We zijn een gezellige groep (het JAC) die zich bezig houdt met het organiseren van o.a.; schoolkorfbaltoernooi, kamp, Halloween dag enz.
Wij zijn op zoek naar een paar (2 of 3) enthousiaste mensen die voor Rosolo iets willen betekenen.
Het is een leuke afwisselende taak die niet heel veel tijd vraagt, je hoeft geen goed bal gevoel te hebben of de spelregels te kennen.
Welke kwaliteiten heb je wel nodig? Een beetje tijd en organisatietalent zou fijn zijn en verder veel enthousiasme om leuke activiteiten te organiseren voor de jeugd van Rosolo.
Heb je interesse of nog vragen neem dan contact op met ons via mailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek ons aan.
Groetjes,
Jessica Castelijns, Sandra Lavrijsen, Kim vd Heijden, Rita Lavrijsen

Warm weer met schoolkorfbaltoernooi

A.s. zaterdag is het schoolkorfbaltoernooi.Het weerbericht geeft op dit moment voor zaterdag veel zon en een temperatuur van 27 graden aan. Wij adviseren alle kinderen en ouders om voldoende drinken mee te nemen. Ook is ons advies om uw kind vooraf in te smeren en zonnenbrand en een petje mee te geven.

Tot zaterdag!
JAC Rosolo

Schoolkorfbaltoernooi

Op zaterdag 6 juni 2015 organiseert de JAC van Rosolo weer haar jaarlijkse korfbaltoernooi voor de schooljeugd uit Reusel, Hooge- en Lage Mierde en Hulsel. Het programma voor het schoolkorfbaltoernooi is hier terug te lezen.
Bij de kramen die naast de velden zijn opgesteld zijn broodjes, snoep, frisdrank enz. te verkrijgen.

Wij wensen alle teams een zonnige, gezellige en sportieve dag toe. Tot ziens op 6 juni !!

JAC Rosolo

Berichtje van Sinterklaas

Berichtje van Sinterklaas

Hallo lieve korfbal-meisjes,                                             
    
O, o, o, wat is het toch weer druk,
Sinterklaas en de pieten hebben niet veel geluk.
Veel pieten zijn verkouden,
Sinterklaas moet ze in bed houden.

Met wat hulp van jullie hier en daar,
zijn we hopelijk op 5 december klaar.
Als jij een goede hulp-piet bent,
Word je misschien met een pieten-diploma verwend.
 
Kunnen jullie op 26  november tussen 17:00 en 18:00 uur in het Rabosportpakhuis zijn?
Dat vindt Sinterklaas heel erg fijn.
Als het lukt, maken jullie de Sint echt blij,
En dan is er voor jullie vast ook nog een cadeautje bij.

Groetjes Sinterklaas  

Halloweenfeest

Halloweenfeest

Hallo korfbalsters,

Op zaterdag 18 oktober hebben we een Halloween feest. Jullie krijgen deze week allemaal een briefje mee, maar je mag ook opgeven via de mail van het JAC en dat is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We gaan voor de welpen en F-pupillen beginnen om 15.00u tot 17.00u met een leuke knutsel, smikkel en dans middag. Ook wordt je geschminkt als je dat leuk vindt.
Om 18.00u tot 20.00u verwachten we de E- en de D-pupillen ook voor hen gaan we het heel gezellig maken met pompoenen versieren, dansen en nog meer gezellige en lekkere dingen.
Om 20.45u tot 22.30u verwachten we de C en de B aspiranten, voor deze dames gaan we het gezellig maar vooral ook spannend maken. Ook hier sluiten we af met een feestje.

Het is leuk als jullie verkleed naar dit feestje komen. Wij zorgen dat de kantine in de juiste sfeer aangekleed en de rest komt van jullie!! Graag voor 10 oktober laten weten of jullie mee doen door je naam en team waarin je speelt door te geven op het mail adres of via het briefje.

Tot zaterdag 18 oktober.
Jessica, Sandra, Kim, Linda, Iet en Rita van het JAC

Indoor sport spektakel

Hoi aspiranten,

A.s. zaterdag gaan we met een grote groep speelsters de hele dag naar Eindhoven om deel te nemen aan het Indoor Sport Spektakel. Onder het tabblad JAC staat alle info.

Tot zaterdag!

Rosolo Hoofdsponsor

Rosolo Sponsor

Schildersbedrijf Wouters

Copyright © 2018 KV Rosolo. Alle rechten voorbehouden.