Overige info

Tenue

Alle teams van Rosolo spelen in een geel shirt, zwarte rok en zwarte sokken. Leden schaffen zelf de rok en sokken aan. Geen enkelsokjes! De shirts worden verstrekt bij aanvang van het seizoen aan de coaches. Eventuele trainingspakken en/of sporttassen blijven eigendom van Rosolo en dient aan het einde van ieder seizoen ingeleverd te worden. De datum hiervoor wordt tijdig gecommuniceerd.

Informatieverstrekking

Alle informatie van onze vereniging wordt gemaild of op de website kenbaar gemaakt. Het is daarom belangrijk dat alle leden hun e-maialdres goed doorgeven. Bij jeugdleden komt de informatie via het mailadres van de ouders binnen. Leden die alle informatie op papier willen ontvangen, kunnen dit doorgeven aan een van de bestuursleden.

Informatieboekje

Het informatieboekje, jaarlijks uitgegeven voor aanvang van het seizoen, wordt verstuurd via de e-mail. Iedereen kan zelf de keuze maken om dit uit te printen. Er zal ook een digitale versie op de website geplaatst worden. Wijzigingen worden direct toepast en maandelijks ontvangt iedereen via de mail een ge-update exemplaar.

Materiaal

Indien materiaal niet in orde is, graag even doorgeven aan een van de bestuursleden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De EHBO-koffer staat in kleedlokaal 6.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden opgeborgen in de kast van kleedlokaal 6. Ook de gevonden voorwerpen uit de sporthal worden in maart meegenomen naar het sportpark. Aan het eind van het seizoen worden de gevonden voorwerpen meegegeven aan een kleding-inzamelingsactie.

Cursussen / scholing

Leden of andere belangstellende die geïnteresseerd zijn in het volgen van een technische of srbitrale opleiding kunnen hiervoor informatie verkrijgen bij het bestuur.

Afdrukken E-mail

Rosolo Hoofdsponsor

Rosolo Sponsor

L&L Bestratingen

Copyright ┬ę 2018 KV Rosolo. Alle rechten voorbehouden.