• 17 4 2017 7
 • 17 4 2017 2
 • 17 4 2017 11
 • 17 4 2017 15
 • 17 4 2017 13
 • 17 4 2017 16
 • 17 4 2017 10
 • 17 4 2017 6
 • 17 4 2017 14
 • 17 4 2017 5
 • 17 4 2017 9
 • 17 4 2017 17
 • 17 4 2017 12
 • 17 4 2017 8
 • 17 4 2017 1
 • 17 4 2017 3
 • 17 4 2017 4

Wedstrijden afgelast

Bestuur van Rosolo heeft besloten om alle wedstrijden voor vandaag af te gelasten. Wij vinden het onverantwoord om onze leden en hun ouders de weg op te sturen. Tegenstanders en betreffende scheidsrechters zijn op de hoogte. Hopelijk is het morgen beter en verantwoorder om de weg op te gaan!

Bestuursmededelingen

Beste (ouders van) leden en vrijwilligers,

Op de eerste plaats willen we jullie via deze weg het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Hopelijk wordt het een bijzonder, gezond, blessure-vrij, maar bovenal een sportief 2017.

Sporthal
Onlangs hebben we de trainsters en coaches een mail gestuurd met daarin de vraag waar al onze korfbalballen blijven. Bij aanvang van de zaalcompetitie hebben we gezorgd voor meer dan voldoende ballen. Echter blijkt nu na telling dat een hoop ballen ‘spoorloos’ verdwenen zijn? Wij willen dan ook met klem aan iedereen verzoeken om geen ballen en andere materialen voor broertjes en zusjes uit het materialenhok te halen. Wij weten uit ervaring dat dit na gebruik niet opgeruimd wordt en blijft ‘rondzwerven’ in de sporthal. Ook aan de teams vragen we nogmaals om korven en ballen voor het inspelen op te ruimen voordat de wedstrijd begint. Als we met z’n allen hier zorg voor dragen, zijn we als vereniging niet genoodzaakt om nieuwe materialen aan te schaffen.

Prijsverhoging kantine
Met ingang van 10 januari 2017 zijn we genoodzaakt om de prijs van consumpties in kantine ’t Huukske te verhogen. De inkoopprijzen van consumpties is al enkele malen verhoogd. Deze verhogingen willen we nu in een keer doorvoeren. We hopen op ieders begrip.

NIX18
Met ingang van 2017 verkopen wij geen alcoholhoudende drank aan leden en supporters <18 jaar. Dus ook niet bij het vieren van kampioenschappen! Naast dat het een verplichting van de overheid is om deze actie na te streven vinden we dat we als sportvereniging het goede voorbeeld moeten geven. Tijdens de informatiebijeenkomst "alcohol en jeugd" zijn we geschrokken van de gevolgen van het drinken van alcohol door jongeren. Daarnaast willen we uiteraard niet het risico lopen een boete te ontvangen.  Een fikse boete ontvangen we niet alleen als vereniging, maar ook de vrijwilliger achter de bar, de ouders van de drinker én de drinker zelf ontvangen een boete. Wij vertouwen op jullie begrip en medewerking.

Met sportieve groet,
Bestuur KV Rosolo

Contributie 2016-2017

Woensdag 26 oktober wordt het 1stede deel van de contributie voor het seizoen 2016-2017 geïncasseerd. Tevens innen we de boetes voor het niet fluiten van wedstrijden, de boetes van het seizoen 2015-2016 m.b.t. gele kaarten en het inschrijfgeld voor nieuwe leden. Leden die recht hebben op restitutie van de contributie (zie voorwaarden informatieboekje) dienen dit uiterlijk a.s. woensdag 10.00 uur bekend te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Waarschijnlijk zal het verontschuldigde bedrag enkele dagen later van je rekening afgeschreven worden.

In maart zal het 2de deel van de contributie geïncasseerd worden.
Hieronder volgt dan wederom een mail.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag.
Bestuur KV Rosolo

Commotie kunstgrasvelden

Vanuit het KNKV hebben we bericht gehad over commotie die is ontstaan na het TV-programma Zembla. Leden en ouders....wij kunnen jullie geruststellen. Dameskorfbalvereniging Rosolo speelt op een zandingestrooid kunstgrasveld!

Hierover het bericht van het KNKV:
Inmiddels heeft Minister Edith Schippers (Sport) het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) opdracht gegeven opnieuw te onderzoeken of de rubberkorrels op kunstgrasvelden de gezondheid kunnen schaden. Het onderzoek moet nog voor het einde van dit jaar klaar zijn. De uitzending van het tv-programma Zembla over kunstgrasvelden ingestrooid met rubberkorrels van woensdag 5 oktober jl. heeft veel stof doen opwaaien. Wat betekent dit voor jouw korfbalvereniging?
In deze uitzending zijn de mogelijke gevolgen door het gebruik van rubberkorrels, gemaakt van gemalen autobanden, op de gezondheid van de sporters onderzocht. In het verleden is door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onderzoek gedaan naar mogelijke gezondheidsrisico’s van het gebruik van SBR-rubbergranulaat in kunstgrasvelden. Dit onderzoek gaf aan dat de risico’s zeer gering zouden zijn, maar Zembla stelt dat de opzet van de onderzoeken onvoldoende zekerheid biedt om die conclusie te kunnen trekken.
Het Korfbalverbond erkent alleen zandkunstgrasvelden als ondergrond voor het spelen van competitiewedstrijden. Echter zo ‘n 5 tot 10% van de korfbalverenigingen speelt met een dispensatie op met rubber ingestrooide kunstgrasvelden. De uitzending van Zembla is voor het KNKV zeker aanleiding om het RIVM te vragen nader onderzoek te doen naar de bevindingen van Zembla en om zo nodig vervolgonderzoek te doen. Het KNKV vindt het van belang dat iedereen nu en in de toekomst op een gezonde en veilige manier kan korfballen.

Uitslag loterij

Gisteren vond tijdens de opening van ons kunstgrasveld een loterij plaats. De prijzen zijn aangeboden door diverse plaatselijke ondernemers/sponsoren. Bent u een van de gelukkige, dan kun je je prijs afhalen bij Thieu van der Heijden, Ziekbleek 6.

Uitslag loterij

Teamindeling 2016-2017

Het is eindelijk zover. De teamindeling voor zowel de seniorenteams als de jeugdteams gaan
we bekend maken.
Leden van de TC en JTC hebben zich de afgelopen weken gebogen over de teamindeling. Met allerlei factoren wordt rekening gehouden en ook is er overleg geweest met de trainsters en/of coaches van het vorige seizoen. We kunnen helaas niet met ieders wensen/voorkeuren rekening houden.
Mochten er vragen zijn over de teamindeling, dan kunnen deze morgenavond, 28 juni gesteld komen worden aan de JTC. De JTC en de TC is van 19.00 tot 19.30 uur aanwezig in de kantine van Rosolo. Er wordt echter niet geschoven in teams.
 
Fijne vakantie allemaal en tot volgend seizoen.
TC en JTC

Teamindeling 2016-2017

De JTC en TC is achter de schermen al een hele tijd bezig met het samenstellen van de teams voor volgend seizoen. Een hele klus omdat er met allerlei zaken rekening gehouden moet worden. Toch hebben we ons een deadline gesteld!
Op maandag 27 juni komen de teams, rond de klok van 18.00 uur, online. Op dinsdag 28 juni zijn beide commissies van 19.00 tot 19.30 uur aanwezig op het sportpark om evt. vragen over de teamindeling te beantwoorden. We willen vooraf al aangeven dat er de 28ste niet in de teams geschoven gaat worden.

Als commissies zijn we nog altijd op zoek naar trainsters en coaches. Mocht je interesse hebben, laat het ons weten.
TC en JTC Rosolo

Rosolo Bordsponsor

Rosolo Hoofdsponsor

Rosolo Sponsor

Van den Borne Kippen

Copyright © 2018 KV Rosolo. Alle rechten voorbehouden.