Reusel kermis

I.v.m. de kermis het advies om de komende dagen met de fiets naar het sportpark te komen en waardevolle spullen gezamenlijk mee naar het veld te nemen of in de kantine af te geven. Het allerbeste kun je waardevolle spullen thuis laten!
Fijne kermisdagen allemaal!

Rosolo-toernooi 27 augustus 2017

Een nieuw korfbalseizoen staat voor de leden en vrijwilligers van Rosolo op het punt van beginnen. De trainingen zijn reeds gestart voor (bijna) alle teams en de eerste oefenwedstrijden zijn gespeeld. Volgens traditie opent Rosolo het seizoen met een toernooi. Alweer voor de 42stekeer wordt op de velden van Rosolo een toernooi georganiseerd voor senioren tot de jongste korfbalstertjes, in totaal maar liefst 70 teams.

Het toernooi is op zondag 27 augustus en begint om 09.30 uur en zal tot ca. 16.00 uur duren.
Klik hier voor het programma van deze dag. (Let op: programma F1-poule gewijzigd)
Het reglement is hier terug te lezen.

Naast het traditionele toernooi wordt er ook een driekamp gehouden voor onze selectie en Rosolo A1. Dit programma kunt u hier terugvinden.

Wij hopen dat veel ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden naar Sportpark D’n Hoek komen om een kijkje te nemen. I.v.m. de verwachte verkeersdrukte vragen we zoveel mogelijk speelsters en supporters uit Reusel om met de fiets naar het sportpark te komen.

 Hopelijk tot ziens op het ROSOLO toernooi

 

Teamindeling 2017-2018

Het is eindelijk zover. De teamindeling voor zowel de seniorenteams als de jeugdteams gaan we bekend maken.
Een hele klus is het geweest, omdat er met allerlei zaken rekening gehouden moet worden. Het zou kunnen dat je zelf of je zoon/dochter niet in een team staat, waar men zelf had verwacht in te komen. Hierover kan teleurstelling ontstaan, dat mag. Soms is het mogelijk dat wij meer of minder in een andere speel(st)er zien dan u. Wij maken onze keuzes weloverwogen en nemen daarin diverse punten mee, zoals oa. leeftijd, opmerkingen van trainsters/coaches, eigen opgave van gewenste medespeelster(s), vooruitgang in afgelopen jaren en eventuele groeimogelijkheden die wij denken te zien voor de toekomst.
Wij hopen dan ook, ondanks dat dat soms moeilijk is, dat u tevreden kan zijn met de indeling die door ons als vrijwilligers is gemaakt.
Mocht u toch tegen zaken aanlopen die u graag wilt bespreken, uit dit dan niet “op straat”, maar kom ermee naar de TC en JTC. Op woensdag 5 juli is de TC en JTC van 19.00 tot 19.30 uur aanwezig op het sportpark om evt. vragen over de teamindeling te beantwoorden. We willen vooraf al aangeven dat er niet in de teams geschoven gaat worden.
Fijne vakantie allemaal en tot volgend seizoen.
TC en JTC

Teamindeling 2017-2018

De JTC en TC is achter de schermen al een hele tijd bezig met het samenstellen van de teams voor volgend seizoen. Een hele klus omdat er met allerlei zaken rekening gehouden moet worden. Toch hebben we ons een deadline gesteld!
Op dinsdag 4 juli komen de teams, rond de klok van 18.00 uur, online. 
Het zou kunnen dat je zelf of je zoon/dochter niet in een team staat , waar men zelf had verwacht in te komen. Hierover kan teleurstelling ontstaan, dat mag. Soms is het mogelijk dat wij meer of minder in een andere speelster zien dan u. Wij maken onze keuzes weloverwogen en nemen daarin diverse punten mee, zoals oa.  leeftijd, opmerkingen van trainsters/coaches, eigen opgave van gewenste medespeelster(s) , vooruitgang  in afgelopen jaren en eventuele groeimogelijkheden die wij denken te zien voor de toekomst.
Wij hopen dan ook, ondanks dat dat soms moeilijk is, dat u tevreden kan zijn met de indeling die door ons als vrijwilligers is gemaakt.
Mocht u toch tegen zaken aanlopen die u graag wilt bespreken, uit dit dan niet “op straat”, maar kom ermee naar de JTC of TC. Op woensdag 5 juni zijn beide commissies van 19.00 tot 19.30 uur aanwezig op het sportpark om evt. vragen over de teamindeling te beantwoorden. We willen vooraf al aangeven dat er niet in de teams geschoven gaat worden.
TC en JTC Rosolo

Geslaagd korfbalkamp

Hallo allemaal,
Het was weer een super leuk Rosolo-kamp en de meiden hebben het gelukkig allemaal overleefd.
De kampleiding wil de meiden hartelijk danken voor alle enthousiasme, inzet en vrolijkheid die dit jaar weer tot een groot succes hebben gemaakt .
Via onderstaande link kunnen jullie zien hoe ze er van genoten hebben.

https://goo.gl/photos/5sprZ6Sncavq5xMz6

Tot volgend jaar!!!!
De kampleiding

Rosolo Bordsponsor

Rosolo Hoofdsponsor

Rosolo Sponsor

Copyright © 2018 KV Rosolo. Alle rechten voorbehouden.