Wij hebben uw hulp massaal nodig!!

divident

 

 

Rosolo Leden, Rosolo Supporters, Rosolo Medewerkers, Rosolo Familie leden, Rosolo Kennissen, Rosolo Vrienden & Rosolo Vriendinnen!!!

Zoals u al op onze site gelezen had, zijn wij als Rosolo genomineerd voor het Rabobank Coöperatief Dividend. Wij hadden hiervoor een aanvraag gedaan voor de aanschaf van een mobiele Dug-out, reservebanken, scorebord en zeer veel en leuk trainingsmateriaal om onze kinderen naast korfbal ook andere leuke en vooral sportieve bewegingsactiviteiten aan te bieden.

Dit plan moeten wij op 19 oktober op de jaarlijkse Rabobank ledenvergadering voorstellen en dit willen wij doen met vele Rosolo gadgets en een knaller van een promofilm. Om dit alles op een korte tijd klaar te krijgen, zoeken wij daarom vele medewerkers. Bekijk daarom volgende planning en HELP MEE, want 7500€ mogen we niet laten schieten!!

VRIJDAG 30 SEPTEMBER: Om 19u zoeken we medewerkers om samen Rosolo Gadgets mee te maken.
ZATERDAG 1 OKTOBER: Vanaf 13u zoeken we VÉÉL medewerkers om samen een Rosolo Promo film mee te maken. Wij zoeken dus grote en vooral kleine actrices, acteurs, figuranten, stemmen, cameramensen, geluidsmensen en montage en mensen voor de gezelligheid. DUS KOM ONS HELPEN!!
WOENSDAG 19 OKTOBER: Hier zoeken we alle Rabobank leden die we maar kunnen indenken, om samen op de ledenvergadering te stemmen op ons project!!
DUS IEDEREEN WOENSDAG 19 OKTOBER NAAR DE KEI IN REUSEL! De avond begint om 19.30 uur. We moeten het opnemen tegen andere verenigingen, onder andere tegen Hulsel. In het verleden zijn zij met grote getale op komen dagen, dus belangrijk dat wij ook met VEEL leden zijn!
Als lid mag je ook een volmacht uitbrengen:Alle leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging met een presentiekaart. Deze presentiekaart moet men meebrengen naar de bijeenkomst, als bewijs van het lidmaatschap. Men krijgt dan een stembiljet.
Is een lid verhinderd, dan kan men de achterzijde van de presentiekaart invullen. Dit is namelijk een ‘volmacht’. Bij verhindering kan men één ander lid volmachtigen om namens hem of haar een stem uit te brengen. Als lid mag men maar één volmacht van een ander lid meebrengen.
Dus als je komt, neem dan ook een presentatie kaart van een ander lid mee die verhinder is (denk aan ouders/broer/zus/familie/buren). Dan kan iedereen 2 keer stemmen!

PLUS HOU DE SITE IN DE GATEN VOOR HET LAATSTE NIEUWS!!! ER KOMEN MISSCHIEN DATA OF UREN BIJ!!!

Rosolo Hoofdsponsor

Rosolo Sponsor

Copyright © 2018 KV Rosolo. Alle rechten voorbehouden.